(BARCELONA GAY LIVE BLOG)

ELS MITJANS DE COMUNICACIÓ AMAGUEN LES VERGONYES DEL BARÇA

La scritta Més que un club, motto del FC Barce...

MÉS QUE UN CLUB, ALGÚ QUE FA NEGOCIS AMB DICTADURES HOMÒFOBES? QUIN ENGANY! QUINA VERGONYA PER LA CIUTAT DE BARCELONA!

Ja fa setmanes que em queixo de que el Barça porti una samarreta amb la Qatar Foundation. És una queixa que faig gairebé en solitari. Ni a TV3, ni a LA VANGUARDIA, ni a EL PERIÓDICO, ni a L’AVUI, ni a L’ARA no llegireu cap artticle ara que mostri clara indignació de que el Barça porti una samarreta d’una dictadura que empresona els homosexuals. La veritat és que sort tenim que aquests mitjans no són homòfobs i a més són objectius perquè en cas contrari no vull ni pensar que dirien.

En fi que gairebé m’he trobat sol tots aquests dies dient que no és acceptable que el Barça porti una samarreta del a Qatar Foundation ja que:

– Qatar és una dictadura.

– A Qatar els homosexuals van a la presó com aquí en temps de Franco.

– Qatar és sospitosa d’haver comprat el mundial del 2022.

Curisament els mitjans d’aquí callen, el rei Joan Carles rep l’emir de Qatar i aquí tots tan contents. Excepte aquest desgraciat marieta que se sent ningunejat per tots.

Mentrestant, Guardiola és l’heroi de Catalunya i ningú es qüestiona el fet que donés suport a Qatar 2022 fins i tto ara que hi ha tantes sospites de suborns de Qatar. Que estrany!

En fi, hi haurà un moment on aquest servidor que ara està sol resultarà que es veurà recompensat i demostrarà que ell tenia raó i que els mitjans d’aquí no van estar a l’alçada de la situació. Fins al 2022 hi ha molt de temps i qui sap si d’aquí a molt poc hi ha ja proves de que Qatar va comprar el mundial del 2022. De fet no m’estranyaria que hi hagi països que decideixin no anar-hi. Tot això ens farà adonar que portar la Qatar Foundation al Barça li pot sortir caríssim al Barça i molt barat a Qatar.

Quan es vegi que el Barça l’ha pifiada portant la propaganda del Barça els diaris catalans i la televisió catalana hauran mostrat que no van saber estar a l’alçada de le scircumstàncies.

Vam preferir callar i no ser crítics amb un acord entre el Barça i Qatar.

Hi ha una cosa que és molt més important que el Barça guany. ës la dignitat de le spersones. I això vol dir la dignitat de le spersones. I que a Rosell justifiqui el tracte amb Qar dient que es viu molt bé a Qatar és un insult a qualsevol persona que ha patit na dictadura. El tracte amb Qatar és un insult a la mateixa història del Barça. O és que quan el dictador homòfob no és dictador nostre sinó que ens dóna diners deixar de ser dictador o homòfob? Trist club aquell que vol ser més que un club i li dóna més importància als diners que als drets humans. Això no és més que un club. Això és una vergonya. A l’igual que ho són els mitjans que estan callant sobre el Qatar Foundation.

Per mi, primer són ELS DRETS HUMANS. Pel Barça i els mitjans d’aquí sembla que primer és el Barça. Ells sabran que es fan.

HOMOSEXUALS DE QATAR, JO ESTIC AMB VOSALTRES. EMIR DE QATAR, EL VOSTRE DINER A MI NO M’HA COMPRAT.

Leave a comment